kawan-kawan cik zara . ^^

Monday, October 11, 2010

ASA LIFE . .

ny kisah 3 hari lepas ., mase tu k0lej aq ada buat mjlis last raya .. Tyme tu pelbagai acara diadakan , aq n kwn2 sje suka-suka ambil bahagian .. Kt0rang pun masuk lah pertandingan menyanyi .. Mmg lucu juga la mase tu , aq brape kali minum air smpaikan kwn aq, nad tegur .. Dye risau nnti aq na masuk t0ilet .. Then, tibe2 nama kena panggil tu , gugup aq di buat nye .. Mane tak nye , member aq suruh aq jd wakil .. Hmm, menggigil2 aq .. Haha . After pas nyanyi tu , kt0rang pun duduk lah .. Myb tyme tu, aq da lega sikit .. C0z da abes nyanyi ..
Masa akhir acara tu, sume kne pggil t0wk trime hadiah bg siapa yg menang ,. Aq , ngan kwn2 da buat muke slamber c0z kt0rg tw yg kt0rang tak kan menang .. Ag pun byk persaingan .. Kt0rang masuk ny pun suka2 sje . S0, kt0rang da menyerah ..
Then, tbe2 aq rase name kne pggil .. Mmg tak percye juga la .. Ye la ., masakan kt0rang b0le dpt tmpt ketiga ., Alhamdulillah .. Hepy juge aq tyme tu .. Mcm tak percye je yg kt0rang b0le menang .. Syukur .. Myb mmg da nasib aq .. :)
abes je acara , b4 na balek , aq ngan kwn2 , smpat lagi ambil buah sepinggan n gula2 .. Hehe. Nakal sgguh kt0rang ny .. Pepun, kwn2 aq tetap yg terbaek ! Syg k0rang c0z always caring pasal aq n hepy kn aq slalu .. :)

video

nie video tyme aq ngan kwn2 kne menyanyi .. hehe . segan kowt . suare ta sedap .. :P

video

haa .. ni pula kwn kolej aq .. dye ny mmg jnis yg hepy-go-lucky .. :))