kawan-kawan cik zara . ^^

Thursday, August 4, 2011

MesEj rAmADhaN !

hai semua, hari ni zara ada mesej yang special nak bagi kat korang ..

korang mesti nak tahu kan apa dia ??

hehe.. main teka -teki pula ...

okay !

actually, tadi zara baru je tergerak nak bukak tagged zara,

pastu, ada kawan zara ni kasi komen ..

sweet sangat . comel ..

hmm, inilah komen yang dia kasi tu .



ASSALAMUALAIKUM WBT......

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK.

SEMOGA SELAMAT MENJALANKAN IBADAT PUASA &
MENDAPAT KEBERKATAN DARI-NYA......

JANGAN CURI2
..... JANGAN KEJA ..... JANGAN BUAT


anyway, zara nak ucap terima kasih kat dia

sebab bagi komen yang comel ni .

thanks to Khaz .

zara sangat2 menghargai mesej yang anda kasi . =)

12 comments:

  1. hehe...btol 2 zara.. =)
    sweet msj 2..

    keep it up in blogging yea,dear... [^_^]v

    ReplyDelete
  2. 'yana'cute , thanks dear .. okey ! :) same with u too . =D

    ReplyDelete
  3. hehe emoticons tu dah menggantikan perkataan, hehe

    ReplyDelete
  4. best komen dia nie, smoga mendapat keberkatan n slamat berposa ^_-

    ReplyDelete
  5. Naz , btw .. thanks ye . =) same with u too .. selamat berpuasa .

    ReplyDelete
  6. yg gmbr last tu ape mksudnye?jgn buat onar ke? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete