kawan-kawan cik zara . ^^

Tuesday, November 1, 2011

VIRUS FACEBOOK LAGI ???

untuk kesekian kalinya...
facebook aku kena virus lagi...

arghh !! geram nye nok !
hang tahu tak, dengan lappy ni lah yang aku selalu buat assignment ... !!!

sedih, geram, marah ..
semua perasaan aku bercampur baur ..
aku dah tak tahu nak lepas kan kat mana..
so, alang - alang blog ni pun dah macam diari aku..
so , kat sini lah tempat aku mengadu semua perasaan aku ni ...

honestly, aku bukan nya suka bukak im kat bawah tu ..
nanti macam ni lah jadi ..
mesti masuk virus ..

hee~ siapalah punya angkara tu kan ??
kejam betul lah !
macam takde kerja lain je kau nak buat kan ??

asyik nak hantar virus je ...... !!!!!

hah, ni aku nak tunjuk sikit ..
rasa-rasa macam muka kau tak ??



ha, mesti sama kan ?? haha ....

wei.. fed up lah !!
cukup-cukup lah hantar virus tu .
okey ?

p/s : sorry hari ni mood aku memang tak baik..
itu pasal nak mengamuk je.. haha ..

OKBAI !!

3 comments:

  1. facebook memang dah teruk pun .. sabar ye zara .. :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous , itulah .. hmm.. i will . :)

    ReplyDelete
  3. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau heheh

    ReplyDelete