kawan-kawan cik zara . ^^

Thursday, January 26, 2012

si comey ??

assalamualaikum, dan hai readers ! =)

uhh, seriously aku geram betul dengan si comey ni .. haha ..
time-time camni la kann kau nak muncul ?! err~
geram ! geram ! aku rasa macam nak picit-picit je si comey ni .. hahaha

orang lain semua dapat cuti lama, muka bersih je kann ?
tapi aku ?? grr~ sudah lah banyak assignment , pastu keluar pula ni haa si comey ..
memang tak patut lah kann ..
hui, comey ! aku tak suruh pun kau datang .., ish, tak suka betul lah .. datang sudah lah tidak berjemput, pastu tak reti-reti nak balik kann .. huwaa .. :'(
tak suka lah dengan kau .
merajuk kejap dengan kau !! haha .. *mengada betul

okey, itu je kot yang aku nak bebel ni ... :D
haa, kalau pandai ce teka apa si comey yang aku maksudkan ni ? ^_^

23 comments:

  1. hahaha.. hana wse tu adalah kucing.. hehe

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Anak buah ? Anak kucing ? Hihi.

    Share lah entri Shag pasal Hukum membaca Zodiak tu ye. Lagi luas tersebar lagi selamat umat Islam kita. Thanks ;)

    ReplyDelete
  4. jerawattttttt !! i knowww :) me too larh . haha

    ReplyDelete
  5. Adush..serius aku ingat owner blog nie budak sekolah....hehe,awek mude kot..keh

    ReplyDelete
  6. assignment kn...hehhee ^_^ (PAMAN)

    ReplyDelete
  7. tauuu... jerawat kan? betol tak? klu betol same la kite =.=

    ReplyDelete
  8. @hana : hee~ salah lah.. kena cuba lagi ni .. haha

    ReplyDelete
  9. @Boyz_ed : rabbit ? jauh tuuu .. hehehe

    ReplyDelete
  10. @Puan Besar Shag Yahaya : ha, salah juga .. haha ..
    insya Allah nanti free zara share ur entry in this blog . tq . ;)

    ReplyDelete
  11. @maizatul azrina Yaakob : opsss ! anda betul ! 10 bintang untuk anda !! hehehe .. :D

    ReplyDelete
  12. @~~OpEt~~ : bukan kucing, tapi jerawat .. hehehe .. :D

    ReplyDelete
  13. @Zac Rega : really ? meh sini sep-sep tom-tom .. kita serupa.. hahaha .. tak suka kan bila ada jerawat ni .. hee ~

    ReplyDelete
  14. @cikgadis : ehem ! hehe .. betul lah .. :)

    ReplyDelete
  15. @muhamad saiazuan norhalik , hehe .. mana ada lah ..

    ReplyDelete